Om informasjonskapsler

Denne siden forklarer hva informasjonskapsler er og hvordan de brukes, hvilken type kapsler vi bruker, hvordan vi bruker den og hvordan man kan velge hvilke som skal være i bruk. For mer informasjon om hvordan vi bruker, håndterer og lagrer dine personopplysninger, se vår personvernerklæring.

Du kan når som helst trekke tilbake eller endre ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler her:

Hva er informasjonskapsler ?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som kan lagre små mengder informasjon. De lagres på din enhet når nettsiden lastes i nettleseren din. Informasjonskapslene hjelper nettsiden å fungere som den skal, gjør den mer sikker, sørger for en bedre brukeropplevelse, analyserer hvordan siden virker og om den trenger forbedringer.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Som de fleste nettsider bruker vår portal første- og tredjeparts informasjonskapsler for flere formål. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at siden skal fungere som den skal, og de samler ikke inn noen av dine personlig identifiserbare data.

Tredjeparts informasjonskapsler brukes hovedsaklig for å gi kunnskap om hvordan siden brukes, hvordan du samhandler med den, de holder siden sikker, de gir deg en bedre brukeropplevelse og de gir deg raskere prosesser på nettsiden.

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

Nødvendige: Neon informasjonskapsler er nødvendige for at siden skal være fullt ut funksjonell. De gjør oss i stand til å ta vare på brukerinformasjon og til å unngå sikkerhetsrisikoer. De samler ikke inn noe personlig informasjon. De tillater f.eks. at du kan logge inn på siden, bruke tjenestene våre og logge ut igjen på en trygg måte. They do not collect or store any personal information.

Statistikk: Disse informasjonskapslene lagrer informasjon som antall besøkende på siden, hvilke sider disse har besøkt hos oss, hvordan de navigerte seg til våre sider osv. Denne informasjonen hjelper oss til bedre å forstå hvor godt siden fungerer og hvor den trenger forbedringer.

Markedsføring: Vår nettside bruker pr. i dag ikke markedsføring og bruker ingen informasjonskapsler knyttet til dette.

Funksjonelle: Dette er informasjonskapslene som bidrar til ikke-nødvendige funksjoner på nettsiden. Dette gjør det mulig å bygge inn f.eks. videoer og til å dele sider på sosiale medier.

Preferanser: Disse informasjonskapslene hjelper oss å ta vare på dine innstillinger og nettleserpreferanser slik som språkvalg, slik at du alltid møter nettsiden på ditt foretrukne språk.

Informasjonskapsler på vår nettside:

Hvordan kan jeg kontrollere disse preferansene?

Hvis du skulle ønske å endre ditt samtykke og dine preferanser senere kan du alltid gjøre dette ved å følge lenken på toppen av siden.

 

I tillegg til dette bruker ulike nettlesere ulike metoder for å slette informasjonskapsler. Du kan endre innstillingene i din nettleser slik at de blokkerer/sletter informasjonskapsler. For å finne ut mer om dette besøk gjerne wikipedia.org eller www.allaboutcookies.org.