Ingen kandidater har foreløpig meldt sin interesse.

Annonseplass for Styrenavns kandidatsøkere

Dersom dere er i en fase hvor dere aktivt leter etter kandidater, anbefaler vi å kombinere annonse på plattformen med spissede søk i databasen.

Annonsen administreres enkelt i feltene under.

Bruksanvisning: Oppgi om dere ønsker annonsering (ja/nei), aktuelle verv/posisjoner, skriv en enkel annonsetekst med informasjon om hva dere er ute etter og trykk «OPPDATER». Dere vil motta en bekreftelse på e-post. Om dere ikke mottar dette, ber vi dere kontakte oss.

Annonsene vises både på forsiden vår, og på annonseside som krever innlogging. På forsiden vises kun anonym informasjon i form av «type verv», «virksomhetstype» og «sektor». På annonsesiden vises også logo og navn på deres virksomhet samt annonsetekst. Interesse for annonse meldes ved et enkelt klikk. 

Informasjon om deres virksomhet hentes fra profilsiden deres. Vi oppfordrer derfor til å oppdatere denne. 

Når interesserte kandidater melder sin interesse vil dere varsles pr. e-post. Liste over interesserte kandidater, med søkefunksjon for grunnleggende informasjon vil synliggjøres lenger nede på denne siden. Om dere ønsker å gå videre med kandidater kan dere klikke dere inn på «LES MER» og be om utvidet kontakt- og kandidatinformasjon fra Styrenavn. Dette gjør dere under «Kandidatsøk» eller ved å følge instruksjonene under informasjonsfeltet.

Annonsering på Styrenavn koster 5.000,- (ekskl. mva). Ved engasjement av kandidater som er identifisert gjennom styrenavn skal dette innrapporteres under  «Rapportering» på deres profilside. Det vil så faktureres i tråd med våre ordinære betingelser.

You must be logged in to edit your profile.

I feltet under vil kandidater som har meldt interesse for annonsens vises: