personvern privacy

Sist oppdatert: 20.11.23

Hvem vi er

Styrenavn eies av Jemco Executive AS, org.nr.: NO 911 754 851 MVA.
Våre nettadresser er: https://www.jemcoexecutive.no, https://www.styrenavn.no og https://www.boardname.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

Når du besøker våre sider lagrer vi din IP-adresse, type plattform og informasjon om hvordan du navigerte deg hit. Vi lagrer også alle bevegelser på våre nettsider til bruk i tilpasning og oppfølging av ditt kundeforhold og videre utvikling av sidene.

Om du registrerer deg eller logger inn med din sosiale ID registrerer vi ditt navn, profilbilde og din e-post adresse og lagrer det til du evt. sletter kontoen din. Forøvrig viser vi til LinkedIn og Facebooks egne personvernregler. Når du logger inn, eller verifiserer din bruker, med Vipps, registrerer vi ditt navn, adresse, telefonnummer, e-post og din fødselsdag.

Innloggingsløsningen med tofaktorautentisering leveres av miniOrange. Ved bruk av denne tjenesten godkjenner du deres personvernregler. Du kan lese om disse HER.

Vi lagrer videre alle personopplysninger gitt av våre medlemmer på deres respektive profilsider. Dette gjøre vi for å kunne tilby våre tjenester, dvs. gjøre kandidater søkbare for oppdragsgivere og for å kunne ha en formålstjenlig kontakt med både kandidater og oppdragsgivere.

Alle dataene blir lagret på krypterte servere hostet av FastName og Google.

Media og dokumenter

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Hvis du laster opp andre dokumenter, som CV, blir disse lagret på din bruker. De vil ikke tilgjengeliggjøres for andre enn våre administratorer uten ditt samtykke. Du kan når som helst slette dokumentene selv, og ved sletting av kontoen din vil også disse dokumentene slettes.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Du kan lese mer om informasjonskapsler og redigere dine samtykker her.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold fra andre nettsider (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker Google Analytics, Monster Insights og andre tilsvarende tjenester for å kartlegge nettstedstrafikken, samt for å få bedre oversikt over vår medlemsmasse.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi utleverer kun opplysninger etter inngått databehandleravtale, der oppdragsgiver/kandidatsøker/bestiller defineres som «databehandlere».

Som del av vårt tilbud kan vi dele registrerte kandidaters oppgitte opplysninger om seg selv, bortsett fra navn og kontaktinformasjon, med alle godkjente oppdragsgivere/kandidatsøkere/bestillere.Vi oppgir kun navn og kontaktinformasjon dersom kandidaten har godkjent dette på sin profilside, eller etter først å ha vært i kontakt med kandidat og fått spesifikk godkjenning i hvert enkelt tilfelle.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For alle som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det personopplysningene som de selv oppgir i brukerprofilen sin. Alle kandidater kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst. Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. Når en kandidatkonto slettes slettes, slettes også alle tilhørende personopplysninger. I de tilfeller kandidaten har vært rekruttert til et verv via Styrenavn, vil vi ta vare på informasjon om dette i tråd med Regnskapsloven.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en kandidat-, kandidatsøker- eller bestillerkonto på dette nettstedet kan du be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Opplysninger vi er pålagt å lagre av avtalemessige-, administrative-, juridiske- eller sikkerhetsmessige årsaker vil gjøres inaktive, og slettes når vi av de samme grunner ikke lenger har grunnlag til å ta vare på dem. Du kan sende e-post til slettmeg@styrenavn.no om du ønsker hjelp til dette. Kandidater kan også gjøre det selv ved å slette sin bruker fra sin profilside.

Våre rutiner for datasikkerhet

Vi beskytter våre sider med WordFence, Akismet Anti-spam og 2 Faktor autentisering fra miniOrange mot dataangrep.

Ved evt. innbrudd på våre sider vil vi gjøre alt vi kan for å beskytte data og redusere skadeomfanget. Om det er mulighet for at personopplysninger er lekket vil vi gjøre våre medlemmer oppmerksomme på det og melde avvik til Datatilsynet i tråd med GDPR.

Vi har vårt webhotell hos FastName, org. nr. NO 984106211. Fastname tar sikkerhetskopi av våre sider og vår database hver dag. Vi sikkerhetskopierer også mot Googles skytjeneste, hvor vi har sikkerhetskopier for ett år tilbake. Dette for å ha en ren versjon tilgjengelig om vi ikke blir klar over det med en gang ved evt. dataangrep. Vi tar i tillegg sikkerhetskopier av deler eller hele nettstedet på lokal kryptert disk for raskest mulig å kunne tilbakestille ved andre typer konflikter og uforutsette problemer i den daglige driften av nettstedet. Også disse kan lagres i inntil ett år.

Ta kontakt med oss om du er usikker på våre personvernregler eller opplever avvik/brudd på reglene.