Om tjenesten 

Styrenavn er en enkel og målrettet plattform for rekruttering til styreverv. 
Hensikten er å bidra til rett kompetanse på rett sted til rett tid innen privat næringsliv, organisasjoner eller offentlig sektor.
 
Markedet er under stadig utvikling og det vil alltid være behov for ny og oppdatert kompetanse.Plattformen skal ivareta profesjonelle aktørers interesse og synliggjøre disse som alternative styretalenter ved neste styrevalg. Vi vet at det er mange aktuelle ressurspersoner som i dag ikke kommer til vurdering når styreoppgaver skal fylles. Vårt mål er å bidra til å endre dette ved å gjøre kandidater tilgjengelige for oppdragsgivere i markedet.
 
  • gjør ønsket kompetanse søkbar
  • bidrar til flere valgalternativ og et større mangfold
  • tar utgangspunkt i virksomhetens strategiske behov
  • legger til rette for at myndighetenes krav blir ivaretatt
  • Sikrer sine kandidaters krav til konfidensialitet
  • legger til rette for en oversiktlig rekrutteringsprosess
Plattformen sikrer det best tilgjengelige utvalg av relevante kandidater i de strategisk viktige prosessene ved styrerekruttering.
 

Pris

Styrenavn gir sine kandiatsøkere gratis tilgang til sine tjenester. Krav om betaling utløses først i det øyeblikket en av plattformens kandidater blir brukt. Prisene ligger under standard priser for profesjonelle rekrutteringsprosesser og tilgjengeliggjøres i sin helhet ved godkjent registrering. 

Hvem er vi?

Bak utviklingen av Styrenavn står fire personer med et brennende engasjement for gode rekrutteringsprosesser, innovasjon og organisasjonsutvikling.
 
Vi utfyller hverandre med ulike personligheter, ulike faglige tilnærminger og med ulik bakgrunn. Klikk deg gjerne inn på våre profiler på LinkedIn eller les kort om oss under.

Jørgen J. Mathiesen

Grunnlegger

Jørgen er profesjonell hodejeger med mange års erfaring fra Executive Search. Han er Managing Partner i Jemco Executive og Glasford International Executive Search Consultants i Norge. Han er en gründer og har siden 2007 videreutviklet ideen om en brukervennlig og uavhengig plattform for profesjonell og enkel styrerekruttering. Han har en postgrad fra Royal Agricultural College, UK. Stikkord: Målrettet, strategisk og løsningsorientert.

Trude S. Aspelin

Kunderelasjoner

Trude har bred erfaring fra rekrutterings- og finansbransjen og er Styrenavns ansikt utad. Trude ivaretar våre kandidater og kandidatsøkere med alt fra registrering og bruk av tjenesten, til personlig oppfølging og fakturering.

Christian Otto Ruge

Utvikling og marked

Christian har en sammensatt faglig bakgrunn med både teologi og ledelse i kofferten, samt erfaring både som styreleder og styremedlem i frivillig sektor. I Styrenavn.no bidrar han med utvikling av de tekniske løsningene og kommunikasjon, samt med erfaring fra ledelsesforskning og vitenskapelige analyser. Stikkord: Strukturert, kreativ og analytisk.

Thomas Løvenskiold

Faglig innhold

Thomas er gründer og managing director i Human Content AS, utdannet innen både ledelse og IT. Han er en erfaren rådgiver innen rekruttering, leder- og bedriftsutvikling og står bak utvikling og bruk av dyptgående vitenskaplige testverktøy. Dette definerer også hans faglige bidrag til Styrenavn.no. Stikkord: Analytisk, psykologisk og vitenskapelig.

Styrenavn eies og drives av Jemco Executive AS, en uavhengig Executive Search-aktør som står som garantist for rett behanding av personopplysninger i tråd med gjeldende GDPR. Se forøvrig vår personvernerklæring.

Del siden!