Om tjenesten

Styrenavn er en enkel og målrettet plattform for rekruttering til styreverv. Hensikten er å bidra til rett kompetanse på rett sted til rett tid innen privat næringsliv, organisasjoner eller offentlig sektor.

Markedet er under stadig utvikling og det vil alltid være behov for ny og oppdatert kompetanse. Plattformen skal ivareta profesjonelle aktørers interesse og synliggjøre disse som alternative styretalenter ved neste styrevalg. Vi vet at det er mange aktuelle ressurspersoner som i dag ikke kommer til vurdering når styreoppgaver skal fylles. Vårt mål er å bidra til å endre dette ved å gjøre kandidater tilgjengelige for oppdragsgivere i markedet.

Styrenavn

  • gjør ønsket kompetanse søkbar
  • bidrar til flere valgalternativ og et større mangfold
  • tar utgangspunkt i virksomhetens strategiske behov
  • legger til rette for at myndighetenes krav blir ivaretatt
  • sikrer sine kandidaters krav til konfidensialitet
  • legger til rette for en oversiktlig rekrutteringsprosess

Plattformen sikrer det best tilgjengelige utvalg av relevante kandidater i de strategisk viktige prosessene ved styrerekruttering.

 

Pris

Styrenavn gir sine kandiatsøkere gratis tilgang til sine tjenester. Krav om betaling utløses først i det øyeblikket en av plattformens kandidater blir brukt. Prisene ligger under standard priser for profesjonelle rekrutteringsprosesser og tilgjengeliggjøres i sin helhet ved godkjent registrering. Dersom du ikke selv ønsker å gjøre søket i databasen, tilbyr Styrenavn også denne tjenesten mot et fast vederlag.

Hvem er vi?

Bak utviklingen av Styrenavn står fire personer med et brennende engasjement for gode rekrutteringsprosesser, innovasjon og organisasjonsutvikling. Vi utfyller hverandre med ulike personligheter, ulike faglige tilnærminger og med ulik bakgrunn. Klikk deg gjerne inn på våre profiler på LinkedIn eller les kort om oss under.

Jørgen J. Mathiesen

Grunnlegger

Jørgen er profesjonell hodejeger med mange års erfaring fra Executive Search. Han er Managing Partner i Jemco Executive og Glasford International Executive Search Consultants i Norge. Han er en gründer og har siden 2007 videreutviklet ideen om en brukervennlig og uavhengig plattform for profesjonell og enkel styrerekruttering. Han har Executive Board Program fra Insead og en postgrad fra Royal Agricultural College, UK. Stikkord: Målrettet, strategisk og løsningsorientert.

Mathilde Widerøe

Kundeoppfølging

Mathilde jobber også som Search assistant i Jemco Executive og har tidligere erfaring innen proaktiv rekruttering. Hun har evne til å analysere mennesker og deres personlighetstrekk, er ambisiøs og er opptatt av å finne kandidater som både verdsetter det aktuelle vervet og som kan tilføre ønsket kompetanse og erfaring. I Styrenavn bidrar hun med oppfølging av kandidater og oppdragsgivere, markedsføring og tilrettelegging for god brukeropplevelse. Stikkord: Oppmerksom, kunnskapssøkende og empatisk.

Christian Otto Ruge

Utvikling og marked

Christian har en sammensatt faglig bakgrunn med både teologi og strategisk ledelse i kofferten, samt erfaring både som styreleder og styremedlem i frivillig sektor. Christian fungerer også som konsulent for selskaper som vil jobbe evidensbasert med kultur- medarbeider- og lederutvikling. I Styrenavn bidrar han med utvikling av de tekniske løsningene på plattformen og kommunikasjon samt med erfaring fra ledelsesforskning og vitenskapelige analyser. Stikkord: Strukturert, kreativ og analytisk.

Nina Steen

Rådgivning

Nina har omfattende erfaring fra outplacement og rekrutteringsprosesser hvor hun leverer høy kvalitet innen ulike bransjer. Steen har mer enn 12 års rekrutteringserfaring fra søk etter ledere, mellomledere og spesialister. Steen er DNV-sertifisert for evne, ferdigheter og personlighetstester av CUT-e samt som coach fra ICF (International Coach Federation). Steen har et oppdatert og stort nettverk sammen med inngående kunnskap innen sine målbransjer. I Styrenavn fungerer hun som kontaktperson for rådgivning rundt styrearrangement, samt som coach og veileder. Stikkord: Engasjert, personlig og fortrolig.

Styrenavn eies og drives av Jemco Executive AS, en uavhengig Executive Search-aktør som står som garantist for rett behanding av personopplysninger i tråd med gjeldende GDPR. Se forøvrig vår personvernerklæring.

Del siden!